Nieuws

English
Dynamic doet weer mee met Kom Binnen Bij Bedrijven 2020

Wij nodigen werkzoekenden, scholen en alle andere belangstellenden uit om te komen kijken hoe machinebesturingen tot stand komen. We geven rondleidingen en demonstraties waarbij er ruimte is voor het stellen van vragen. Uiteraard is er ook gelegenheid om een lekker kopje koffie of thee te nuttigen.

Iedereen is van harte welkom om langs te komen tijdens de zoete inval uren:
maandag23 maart van14:00 tot 17:30 uur
woensdag25 maart van14:00 tot 17:30 uur
vrijdag27 maart van14:00 tot 17:30 uur
zaterdag28 maart van9:30 tot 13:00 uur

Groepen op afspraak

Alle activeteiten worden opgeschort in verband met het coronavirus.
Onder voorbehoud zijn groepen welkom van 25-29 mei.
Dynamic in het AD

Op 7 maart 2019 werd Dynamic Control Technology in het AD in een reportage over Kom Binnen Bij Bedrijven 2019 uitgelicht.

Dynamic in "Kijk op Bodegraven-Reeuwijk"

In 2019 bestond Dynamic Control Technology 25 jaar. Daarvoor werd extra groots uitgepakt tijdens Kom Binnen Bij Bedrijven 2019 met een openhuis waar ook scholen voor uitgenodigd werden.
Hierover is in de lokale krant "Kijk op Bodegraven-Reeuwijk" een artikel geschreven.

Kom binnen bij bedrijven 2019

Dit jaar bestaan wij 25 jaar en willen daarom extra groots uitpakken tijdens Kom Binnen Bij Bedrijven van 11 t/m 16 maart 2019.

Wij nodigen werkzoekenden, scholen, en alle andere belangstellenden uit om te komen kijken
hoe machinebesturingen tot stand komen.
- Groepen op afspraak
   (maandag t/m vrijdag in de ochtenduren en maandag t/m dinsdag ook in de middaguren)
- alle anderen kunnen zo binnen wandelen tijdens de zoete inval uren
   (woensdag t/m vrijdag 14:00 Ė 17:30 uur en zaterdag 9:30 Ė 16:00 uur).

Wij vinden het leuk om te laten zien wie wij zijn en wat wij doen. Daarnaast zijn wij op zoek naar een ervaren PLC programmeur / allround elektrotechnicus. Tevens hebben wij gedurende het hele jaar plek voor (maximaal) 1 stagiair die bij ons de kneepjes van het vak wil leren of een snuffelstage wil komen lopen.

Bedrijfsreportage en vacature's

In 2018 is van Dynamic Control Technology weer een bedrijfsreportage gemaakt. Omdat wij ook nieuwe collega's zoeken zijn er nu 2 vacature's beschikbaar. De bedrijfsreportage is hier te lezen door hiernaast op de afbeelding te klikken.

Dynamic in "Het Ondernemers Belang"....

In het zakenblad "Het Ondernemers Belang" van de regio Groene hart (Alphen, Woerden en Gouda) van April 2011 is een bedrijfsreportage van Dynamic opgenomen. Dit geeft een goed beeld van wie we zijn en wat we doen. Deze bedrijfsreportage is ook hier te lezen door hiernaast op de afbeelding te klikken.

Dynamic Control Technology breidt uit....

Dynamic heeft sinds 1 januari 2005 de beschikking gekregen over de naastliggende bedrijfsruimte  waardoor de oppervlakte met 200m≤ is uitgebreid. Dit betekend meer werkplaats- en magazijnruimte en tevens is er een aparte test en demo ruimte gecreŽerd.

Dynamic Into Business....

In het zakenblad "Into Business" van de regio's Alphen, Woerden en Gouda van december 2005 is een bedrijfsreportage van Dynamic opgenomen. Dit geeft een goed beeld van wie we zijn en wat we doen. Klik hieronder op 1 van de links om de bedrijfsreportage te lezen.

Klik hier om deze te bekijken op 1 pagina (PDF formaat).     Klik hier om deze te bekijken op 2 pagina's (PDF formaat).Demo besturing met koppeling naar Microsoft Office....

In de afgelopen jaren is het steeds belangrijker geworden om productiegegevens direct te registreren en te verwerken. Door in een applicatie de gegevens uit de PLC te koppelen aan Microsoft Office is er direct inzage in bijvoorbeeld de productie, verbruik van grondstoffen, rendement van de productielijn, etc.

Lees verder.

Bodegraven zakenstad

Zowel in 2001 als in 2002 was Bodegraven uitgeroepen tot zakenstad van het jaar. Ter gelegenheid hiervan is er een speciale krant uitgebracht met daarin ook een advertorial van Dynamic Control Technology.

Lees verder.