Nieuws

English
Dynamic in "Kijk op Bodegraven-Reeuwijk"

In 2019 Bestaat Dynamic Control Technology 25 jaar. Daarvoor wordt een feest gevierd
en hebben we in de lokale krant "Kijk op Bodegraven-Reeuwijk" gestaan.
Dit is gecombineert met het evenement "Kom Binnen Bij Bedrijven" wat in de gemeente gehouden wordt.

Wij zoeken ook een nieuwe collega. Dus kijk snel naar de vacature onder het kranten artikel
Het kranten artikel en de vacature is te lezen door hiernaast op de afbeelding te klikken.

Kom binnen bij bedrijven 2019

Dit jaar bestaan wij 25 jaar en willen daarom extra groots uitpakken tijdens Kom Binnen Bij Bedrijven van 11 t/m 16 maart 2019.

Wij nodigen werkzoekenden, scholen, en alle andere belangstellenden uit om te komen kijken
hoe machinebesturingen tot stand komen.
- Groepen op afspraak
   (maandag t/m vrijdag in de ochtenduren en maandag t/m dinsdag ook in de middaguren)
- alle anderen kunnen zo binnen wandelen tijdens de zoete inval uren
   (woensdag t/m vrijdag 14:00 – 17:30 uur en zaterdag 9:30 – 16:00 uur).

Wij vinden het leuk om te laten zien wie wij zijn en wat wij doen. Daarnaast zijn wij op zoek naar een ervaren PLC programmeur / allround elektrotechnicus. Tevens hebben wij gedurende het hele jaar plek voor (maximaal) 1 stagiair die bij ons de kneepjes van het vak wil leren of een snuffelstage wil komen lopen.

Bedrijfsreportage en vacature's

In 2018 is van Dynamic Control Technology weer een bedrijfsreportage gemaakt. Omdat wij ook nieuwe collega's zoeken zijn er nu 2 vacature's beschikbaar. De bedrijfsreportage is hier te lezen door hiernaast op de afbeelding te klikken.

Dynamic in "Het Ondernemers Belang"....

In het zakenblad "Het Ondernemers Belang" van de regio Groene hart (Alphen, Woerden en Gouda) van April 2011 is een bedrijfsreportage van Dynamic opgenomen. Dit geeft een goed beeld van wie we zijn en wat we doen. Deze bedrijfsreportage is ook hier te lezen door hiernaast op de afbeelding te klikken.

Dynamic Control Technology breidt uit....

Dynamic heeft sinds 1 januari 2005 de beschikking gekregen over de naastliggende bedrijfsruimte  waardoor de oppervlakte met 200m² is uitgebreid. Dit betekend meer werkplaats- en magazijnruimte en tevens is er een aparte test en demo ruimte gecreëerd.

Dynamic Into Business....

In het zakenblad "Into Business" van de regio's Alphen, Woerden en Gouda van december 2005 is een bedrijfsreportage van Dynamic opgenomen. Dit geeft een goed beeld van wie we zijn en wat we doen. Klik hieronder op 1 van de links om de bedrijfsreportage te lezen.

Klik hier om deze te bekijken op 1 pagina (PDF formaat).     Klik hier om deze te bekijken op 2 pagina's (PDF formaat).Demo besturing met koppeling naar Microsoft Office....

In de afgelopen jaren is het steeds belangrijker geworden om productiegegevens direct te registreren en te verwerken. Door in een applicatie de gegevens uit de PLC te koppelen aan Microsoft Office is er direct inzage in bijvoorbeeld de productie, verbruik van grondstoffen, rendement van de productielijn, etc.

Lees verder.

Bodegraven zakenstad

Zowel in 2001 als in 2002 was Bodegraven uitgeroepen tot zakenstad van het jaar. Ter gelegenheid hiervan is er een speciale krant uitgebracht met daarin ook een advertorial van Dynamic Control Technology.

Lees verder.